Monday, 21 January 2013

Tardis Interior re-design
This would clearly be too large and impractical for TV but this is how I would re-interpret the Tardis console room (if budget, size and camera positions weren’t an issue)

Sketches and test renders.

The design is also heavily influenced be Lee Sullivan’s comic work from the 1990s, which I loved when I was growing up.


  1. Awesome stuff as always Matt. You should do it professionally.
    Just going through the rest. Great

  2. Cheers Simon, I'm considering turning pro

  3. Beautiful work. I love the shape of those walls. Is the central platform-and-console structure derived from the new console room or is that a happy coincidence?

  4. Was this done in SketchUp? If so, how did you do the door, like how it's hollowed in? I've found SketchUp doesn't let you Push/Pull of curved surfaces.